DEEPSKIN ORGANICS

Waar staat dit eigenlijk voor?

DEEPSKIN ORGANICS

Waar staat dit eigenlijk voor? Waarom is het zo belangrijk voor ons? Op welke wijze werken we om Deepskin Organics te bereiken?


Onze unieke Deepskin Organics Methode onderscheidt zich niet alleen omdat we gebruik maken van diepwerkende plantaardige en biologische ingrediënten, maar doordat we een methode gebruiken waarbij we laag-op-laag werken. Hierdoor ontstaat er een deepskin effect wat resulteert in natuurlijke huidverbetering.  De klant vraagt zich wel eens af of de huid werkelijk zoveel producten kan absorberen.


Ja, dat kan.

 

Dit komt doordat de producten die we gebruiken op diverse huidlagen inwerken. Hierdoor versterken ze elkaar. Als je MARIA ÅKERBERG gebruikt, adviseren we om na de reiniging en lotion eerst een serum met in water oplosbare vitamines aan te brengen. Daarna een olie, welke het bindweefsel versterkt en natuurlijk zacht is. Daarover komt een crème die vocht geeft. Heb je last van een droge huid, dan raden we aan om een beetje balsem met de crème te mengen. Hierdoor wordt de beschermende barrière opgebouwd en blijft het vocht in de huid.
 

De huid heeft zowel behoefte aan vocht als vet en voelt zich het beste als dit in diverse lagen behouden blijft.
Ze werken samen en versterken elkaar. Serum in de diepte, olie voor versterking van het bindweefsel, crème voor bescherming van de huid en balsem voor verzegeling van de huid en om te verhinderen dat het vocht verdwijnt. Het is niet noodzakelijk om al deze lagen voortdurend te voeden, maar het is wel afhankelijk van het jaargetijde. Vergelijk het met zomer- en winterkleding. Serum en crème in de zomer, als er behoefte is aan vocht. Bij koud weer is er meer bescherming nodig en is het tijd voor olie en balsem. 

LaCasaMia Beauty | MARIA ÅKERBERG Nederland

Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen 

Praktijk/Schoonheidssalon LaCasaMia Beauty:

Koraaldreef 28A (Parc Sandur) 7828 AM Emmen

06-53757003

 

    ​© Copyright 2020 La Casa Mia Beauty​