MARIA ÅKERBERG MAKE-UP

Tip voor een mooie make-up met de producten van MARIA ÅKERBERG

Creëer een mooie en natuurlijke make-up met producten uit het uitgebreide assortiment van MARIA ÅKERBERG.

 

Producttips:

De correctiepen Cover Stick corrigeert met zijn 2 nuances (drie als je ze mengt) onzuiverheden en vlekjes. Door de highlight-effecten worden de gelaatstrekken benadrukt.

De Mineral Powder lijkt op het eerste gezicht op een poeder, maar zodra je het op je gezicht aanbrengt “smelt” het en wordt het een foundation. Mineral Powder blijft heel lang zitten dankzij de aanwezige mineralen, die zich aan de huid binden. Kies een kleur, die de eigen natuurlijke teint het dichtst benadert. Dit betekent dat je gedurende het jaar dient te wisselen, afhankelijk van je eigen kleur. Deze poeder foundation is bedoeld om je gelaatskleur een zachter uiterlijk te gever, niet een donkerdere. Gebruik een droge Kabuki BRUSH en breng het zacht masserend aan op de huid. Hoe beter je masseert, des te dekkender werkt de foundation. Voor een meer natuurlijk resultaat, masseer je juist minder. Je kan wél een iets donkere teint Mineral Powder gebruiken om de contouren (kaaklijn, jukbeenderen) aan te zetten voor meer diepte.

 

Er zijn  ook verschillende vloeibare foundation voor elke huidtype. In de video wordt de FOUNDATION WARM gebruikt voor een natuurlijke look.

Met Compact Powder Sunset en Compact Powder Sun Kissed kunnen scherpere contouren gecreëerd worden. Bovendien geven ze diepte aan het gezicht. Met een van onze Rouge breng je een gezonde kleur aan op de wangen.

 

Breng met de Cover Stick een dun laagje aan op het ooglid. Deze houdt de oogschaduw de hele dag op de plaats.

Kies uit een van de vele kleuren uit ons oogschaduwassortiment. 

Bekijk onze "MÅ Make-up Contouring video" en leer hoe je een natuurlijke make-up makkelijk kunt creëren met de 100% biologische en huidverzorgende producten van MARIA ÅKERBERG! 

LaCasaMia Beauty | MARIA ÅKERBERG Nederland

Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen 

Praktijk/Schoonheidssalon LaCasaMia Beauty:

Koraaldreef 28A (Parc Sandur) 7828 AM Emmen

06-53757003

 

    ​© Copyright 2020 La Casa Mia Beauty​