MOIST | Voor de normale tot droge, vochtarme huid

DEEPSKIN ORGANICS

 

De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische ingrediënten uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Je schoonheidsspecialiste helpt je met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie. Op deze pagina worden de producten uit de serie MOIST van MARIA ÅKERBERG, geschikt voor de droge vochtarme huid, gepresenteerd.

 

Een droge huid diet van vocht verzien te worden, zodat zij glans en elasticiteit terugkrijgt. Het gebruik van voedingsrijke producten met een diep werking gaat langdurig een droge huid tegen. Voor het beste resultaat is het belangrijk daat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van MARIA ÅKERBERG gebruikt. 

Voor wat betreft de verzorgende producten is het belangrijjk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je schoonheidsspecialiste. 

Dagelijkse MÅ routine:

1. Was je handen

2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten

3. Bevochtig het gezicht met lotion

4. Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken

5. Breng een crème en/of balsem op

Is je huid droog, dan heeft ze vocht en bescherming nodig. 's Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koudde buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Nog effectiever is het om ook nog een balsem (balm) aan te brengen, die het vochtgehalte op peil houdt. Breng de balsem aan op de olie en/of crème. Je kunt de balsem ook met de crème mengen, waardoor de huid minder wit lijkt. Het vormt tevens een goede basis voor het aanbrengen van make-up. Bescherm de huid 's zomers ook goed tegen de zon.

 

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Scrub de huid na reiniging.  Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende ca. 20 minuten een gezichtsmasker. Bij gelijktijdig gebruik van een peeling en masker versterken ze elkaar. De peeling opet de huid en laat de vitaminen en vocht van het masker dieper de huid dringen.

 

Moist producten

De serie Moist van MARIA ÅKERBERG bevat hudraterende en verzorgende producten die geschikt zijn voor een normale tot droge huid.

 

De serie bevat alle typen producten die je huid maar nodig heeft. De serie Moist is gebaseerd op de hydraterende eigenschappen van de Neroi olie. Neroli is een etherische olie va sinasappelbloezem. De olie werkt revitaliserend en vergroot de celvernieuwing. Plantaardige oliën van Bernagie, Rozenbottel en Jojoba vergroten het vochtgehalte van de huide verbeteren de elasticiteit.

Ervaar je dat de huid droog is, doe dan een hydraterende kuur gedurende de nacht. Gee de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water o de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask Moist aan een laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht 's morgens en breng de normale dagelijkse verzorgingsproducten aan. 

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproducten als dagelijkse routine.

 

Thuis

Het belangrijkste in je huidverzorging is wat je er dagelijks mee doet. Gebruik iedere dag een reiniging, lotion, dag- en oogcrème.

Soms heeft de huid meer voeding nodig. Wil je huidveroudering tegengaan en de huid op een natuurlijke manier versterken dan

adviseren we serum, olie en balsem. 

Voedsel is ook belangrijk voor de huid. Heb je een droge huid, dan is het belangrijk om extra water te drinken.

Een andere tip is om Freshener op het bureau te zetten als je veel achter de computer zit.

Spray naar behoefte af en toe wat op de huid om deze te bevochtigen.

In de salon

Regelmatig een gezichtsbehandeling levert het beste resultaat dat je met huidverzorging kunt bereiken. 

Een geschikte behandeling in de salon is MÅ Treatment Moist welke veel vocht aan de huid geeft en deze extra voedt. Het meeste effect geeft Serum Moist, die het natuurlijke vochtgehalte verhoogd door vochtbehoudende kruiden en zouten. Het beste voor de huid is iedere zes weken een gezichtsbehandeling in de vorm van een stimulerende gezichtsmassage en hydraterende producten. In de salon krijg je bovendien advies over welke thuisproducten je het beste kunt gebruiken.

 

Make-up van MARIA ÅKERBERG

Make-up van MARIA ÅKERBERG is een verlenging van de huidverzorging en bevat plantaardige oliën en mineralen. De make-up beschermt de huid en benadrukt gelijktijdig de natuurlijke schoonheid, zodat je er nog mooier uitziet.

 

Voor een verouderende huid is Foundation Glow Sun of Foundation Glow Bright erg geschikt. Het geeft de huid glans. Wil je enkel een gekleurde dagcrème, meng het dan met de dagcrème. Heb je rode wangen, dan kun je die het beste met Compact Foundation bedekken. In ons make-up assortiment bevinden zich ook mooie kleuren voor bijvoorbeeld lippenstift en oogschaduw, die je make-up nog mooier maken.

 

Wanneer moet je niet de Moist producten gebruiken?

Wanneer je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Ben je er niet zeker van hoe je huid zal reageren, test dan eerste in de armholte. Ontstaat er geen reactie, dan kun je het op het gezicht gebruiken.

Wil je deze producten online bestellen? Klik dan hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LaCasaMia Beauty | MARIA ÅKERBERG Nederland

Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen 

Praktijk/Schoonheidssalon LaCasaMia Beauty:

Koraaldreef 28A (Parc Sandur) 7828 AM Emmen

06-53757003

 

    ​© Copyright 2020 La Casa Mia Beauty​