MORE | Voor de rijpere, gevoelige huid

DEEPSKIN ORGANICS

 

De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische ingrediënten uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Je schoonheidsspecialiste helpt je met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie. Hier onder kun je meer over de huidverzorgingslijn MORE van MARIA ÅKERBERG lezen, geschikt voor de rijpere en gevoelige huid.

 

Een rijpere huid verliest geleidelijk vocht en elasticiteit. Een rijpere huid, die ook nog eens gevoelig is, heeft een specifieke verzorging nodig. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van  MARIA ÅKERBERG gebruikt.​

 

Voor wat betreft de verzorgende producten is het belangrijk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je schoonheidsspecialiste.

Een rijpere huid verliest geleidelijk vocht en elasticiteit. Een rijpere huid, die ook nog eens gevoelig is, heeft een specifieke verzorging nodig. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van  MARIA ÅKERBERG gebruikt.

 

Dagelijkse MÅ routine:

1. Was je handen

2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten

3. Bevochtig het gezicht met lotion

4. Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken

5. Breng een crème en/of balsem op

 

Heb je een gevoelige huid, dan is het belangrijk om haar te beschermen tegen koude en zon.  ’s Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koude buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Nog effectiever is het om ook nog een balsem aan te brengen, die het natuurlijke vochtgehalte op peil houdt. Breng de balsem aan op de olie of crème. Je kunt de balsem ook met de crème mengen, waardoor de huid minder wit lijkt. Het vormt tevens een goede basis voor het aanbrengen van make-up. Bescherm de huid ‘s zomers ook tegen de zon.

 

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Scrub de huid na reiniging. Ben je extra gevoelig, wees dan voorzichtig met een peeling met pitjes. Laat de enzymen rustig hun werk doen, terwijl de peeling op de huid ligt. Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende ca. 20 minuten een gezichtsmasker. Verwijder het masker met water en breng de nachtproducten aan als je de peeling

’s avonds doet.

 

More producten

De serie More van MARIA ÅKERBERG bevat verzorgende producten die geschikt zijn voor een rijpere en gevoelige huid.

 

De serie bevat alle typen producten die je huid maar nodig heeft. De serie MORE is gebaseerd op de opbouwende en verjongende eigenschappen van Rozenolie. Deze olie is de meeste exclusieve olie die er is. Van een kilo rozenblad blijft ¼ gram olie over. Plantaardige oliën van Borage, Rozenbottel en Jojoba verhogen het vochtgehalte van de huid en verbeteren de weerstand.

 

Heb je de producten een tijdje gebruikt en wil je naar een hoger niveau, probeer dan een voedzame kuur gedurende de nacht. Geef de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water om de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask More aan en laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht ’s morgens en breng de normale dagelijkse producten aan.

 

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproducten als dagelijkse routine.

Thuis | Dagelijkse verzorging is essentieel 

Het belangrijkste in huidverzorging is wat je er dagelijks mee doet.

Gebruik iedere dag een reiniging, lotion, dag- en oogcrème.

Soms heeft de huid meer voeding nodig.

Wil je huidveroudering tegengaan en de huid  op een natuurlijke manier versterken dan

adviseren we serum, olie en balsem. Het meest effectief op een rijpere huid is

Royal Facial Oil More welke heerlijk verzachtend is.

Deze wordt ’s nachts onder Face Balm More gebruikt om de huid op te bouwen en voeding te

geven. Gebruik zelfs een paar druppels onder je dagcrème om de huid overdag extra te beschermen.

 

In  de salon

Regelmatig een gezichtsbehandeling levert het beste resultaat dat je met huidverzorging kunt bereiken. 

De behandeling, die de meeste glans aan de huid geeft, is onze nieuwe behandeling met levende cellen - Pure Cell Treatment.  Dit is een wereldprimeur binnen huidverzorging en bevat antioxidanten van de wilde roos Rhodiola.

 

Make-up van MARIA ÅKERBERG

Make-up van MARIA ÅKERBERG is een verlenging van de huidverzorging en bevat plantaardige oliën en mineralen. De make-up beschermt de huid en benadrukt gelijktijdig de natuurlijke schoonheid, zodat je er nog mooier uitziet.

 

Voor een rijpere huid is Foundation Glow Sun of Foundation Glow Bright zeer geschikt. Het geeft de huid glans. Wil je enkel een gekleurde dagcrème, meng het dan met de dagcrème. Heb je rode wangen, dan kun je die het beste met Compact Foundation bedekken. In ons make-up assortiment bevinden zich ook mooie kleuren voor bijvoorbeeld lippenstift en oogschaduw, die je make-up nog mooier maken.

 

Wanneer moet je de producten van More niet gebruiken?

Wanneer je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Ben je er niet zeker van hoe je huid zal reageren, test dan eerste aan de binnenkant van de elleboog. Ontstaat er geen reactie, dan kun je het op het gezicht gebruiken.

Wil je deze producten online bestellen? Klik dan hier

LaCasaMia Beauty | MARIA ÅKERBERG Nederland

Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen 

Praktijk/Schoonheidssalon LaCasaMia Beauty:

Koraaldreef 28A (Parc Sandur) 7828 AM Emmen

06-53757003

 

    ​© Copyright 2020 La Casa Mia Beauty​