• LaCasaMia Beauty

PROBIOSKIN - Schoonheid van binnenuit

Bijgewerkt: 30 mrt 2019


PROBIOSKIN - Alle huidverzorgingsproducten van MARIA ÅKERBERG bieden de huid en haar goede bacteriën de beste vooruitzichten om haar in goede conditie te houden. Nu brengen we de huidverzorging op een nog hoger niveau door een aanvullend product, waar door velen al vaak naar gevraagd is: een voedingssupplement met melkzuurbacteriën!


Van oudsher consumeren mensen al grote hoeveelheden melkzuurbacteriën. Voedselvertering, voedselopname en het immuunsysteem zijn afhankelijk van een goed uitgebalanceerde hoeveelheid melkzuurbacteriën in de maag en darmen. Met PROBIOSKIN maken we een keuze om ons te focussen op de bacteriën, die de huid goed doen.PROBIOSKIN bevat 4 miljard melkzuurbacteriën, die een goede bacteriële darmflora bevorderen.

Dit voedingssupplement bevat melkzuurculturen, die het welbevinden bevorderen. Vrij van soja-, melkproteïne en lactose.Een voedingssupplement dient een gevarieerde maaltijd niet te vervangen.

Inhoud: 150 tabletten


40 keer bekeken

LaCasaMia Beauty | MARIA ÅKERBERG Nederland

Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen 

Praktijk/Schoonheidssalon LaCasaMia Beauty:

Koraaldreef 28A (Parc Sandur) 7828 AM Emmen

06-53757003

 

    ​© Copyright 2020 La Casa Mia Beauty​